top of page
bgImage

Behandelingen

 

Nagelstyling

Acrylnagels / gelnagels / Gellak /Biab

Voor mooi verzorgde nagels bent u bij Lot's of Beauty aan het juiste adres. Bij ons in de salon kunt u terecht voor acryl of gel nagels. U kunt er ook voor kiezen om alleen gellak op de natuurlijke nagels aan te brengen. Dit blijft ongeveer 2 tot 3 weken mooi zitten. u heeft keuzen uit ongeveer 200 kleuren!

Lash lifting

Met de lashlift worden de natuurlijke wimperhaartjes in een mooie krul gelift waardoor je een mooie open oog opslag krijgt. Ook worden de wimpers zwart geverfd. De lift blijft 6-8 weken zichtbaar.

Wimperextensions

one by one wimpers

Bij one by one, ook wel bekend als classic lashes, wordt er 1 extension op 1 natuurlijke wimper geplaatst, dit creeërd een mascara look.

Bij het zetten van de extensions wordt er altijd gekeken naar wat de natuurlijke wimpers aankunnen zodat deze niet overbelast worden of beschadigd raken.

Wenkbrauwstyling

Shaping, henna tinting, threading en waxing.

Bij de henna brow behandeling worden zowel de haartjes als de huid meegeverfd. Op de haartjes is de henna tot 8 weken zichtbaar, op de huid 5-14 dagen.

Gezichtsbehandeling

Reinigen, huidanalyse, epileren/harsen, scrub, onzuiverheden verwijderen, gezicht-, hals-, en decolleté-massage, masker, verzorgende dag- of nachtcrème

Met deze behandeling wordt je compleet in de watten gelegd. De behandeling wordt aangepast op wat uw huid nodig heeft en gaat u met een heerlijk fris en ontspannen gevoel de deur weer uit.

Dermaplaning

Dermaplaning is een non-invasieve huidverbeterende behandelmethode voor het verkrijgen van een stralende, frisse huid. Dermaplaning wordt uitgevoerd met een speciaal ontworpen chirurgisch mesje. Het mesje wordt niet gebruikt om te snijden, maar om over de gelaatshuid te schrapen. Hierdoor worden kleine donshaartjes, dode huidcellen en vuil van het gezicht verwijderd. Het is een pijnloze behandeling.


Wanneer is Dermaplaning geschikt:

• Verwijdert dode huidcellen en donsharen

• Exfolieert de huid

• Verheldert de huid en oppervlakkige pigmentvlekken

• Werkstoffen dringen tot 60% dieper in de huid

• Maakt de huid toegankelijker voor het verwijderen van onzuiverheden

• Verfijnt fijne lijntjes, kraaienpootjes en oppervlakkige rimpels

• Geschikt als voorbehandeling voor peelings

• Make-up kan beter worden aangebracht, blijft beter zitten en ziet er mooier en egaler uit

• Geeft de huid een GLOW

Microneedling

Bij Microneedling maken we kleine kanaaltjes in de huid door middel van een speciaal apparaat met vibrerende, minuscule naaldjes. Deze kanaaltjes zijn niet zichtbaar met het blote oog. Door microneedling komt het natuurlijk herstel van de huid op gang. Diep in de huid krijgen de bindweefselcellen een prikkel om nieuwe bindweefselvezels aan te maken, waardoor de aanmaak van collageen en elastine wordt gestimuleerd.

Microneedling verstevigt de huid waardoor rimpels en fijne lijntjes minder zichtbaar worden. Het is dus een doeltreffend middel tegen huidveroudering, maar helpt ook tegen rode adertjes en reliëf dat is ontstaan door acne en littekens. Afhankelijk van het huidprobleem dat jij wilt corrigeren, raden we je aan een kuur met meerdere behandelingen te doen. Het resultaat is zichtbaar na enkele weken, het helingsproces van de huid heeft namelijk tijd nodig.

Bio peeling

Een Bio Peel is een kruidenpeeling, waarbij een mix van kruiden, zeewier en algen op de huid aangebracht worden. Deze kruiden en maritieme extracten zetten de huid aan tot regeneratie, waardoor de huid zichzelf van binnenuit gaat herstellen, met een zichtbaar resultaat. Onze Bio Peel bevat geen waterstofperoxide! Door middel van een massage worden de heilzame stoffen uit de kruidenmix optimaal door de huid opgenomen. Direct na de behandeling is de huid diep gereinigd en voelt de huid zeer glad en zacht aan.

Fruitzuurpeeling

Wat is een fruitzuurpeeling?

Een fruitzuurpeeling is een behandeling waarin met verschillende peelings gewerkt kan worden om beschadigde dode huidcellen te verwijderen. De peeling lost de substantie tussen de dode huidcellen op waardoor deze los komen te liggen. Als de dode huidcellen verwijderd worden dan komt er een nieuwe huidlaag tevoorschijn, deze huidlaag is gladder, egaler van teint en voller.

Een fruitzuur peeling werkt in de bovenste huidlagen.


Wanneer kies je voor een fruitzuurpeeling.

Een fruitzuurpeeling wordt vaak gedaan bij huidproblemen die zich oppervlakkig in de huid bevinden. Dit kan o.a. zijn:

-Grove poriën

-Hyperpigmentatie (pigmentvlekjes

-Overmatig talg aanmaak

-Fijne lijntjes en rimpeltjes

-Acne huidbeeld

-Comedonen en Milia's

BioPulse Therapy

BioPulse Therapy is een intensieve huidverbeterende behandeling op basis van biochemie, op het snijvlak van scheikunde en biologie. Het is ontworpen om snel de gezondheid en het natuurlijke functioneren van de huid te herstellen. Dit gebeurt door het stimuleren van de bloedcirulatie met zuurstofrijk bloed, een sterke enzymatische werking en lymfedrainage. Na het verwijderen van het masker kunnen tijdelijk de bloedvaatjes helderrood kleuren.

Pedicure

Pedicure Standaard

-Nagels knippen

-Nagels en omgeving verzorgen

-Eelt verwijderen

-Voetprobleem behandelen (Ingroeiende nagels, kloven etc)


Spa pedicure

-Voetenbadje 

-Scrubben

-Nagels knippen

-Nagels en omgeving verzorgen

-Eelt verwijderen

-Voetproblemen behandelen (Ingroeiende nagels, kloven etc)

-Masker

-Korte massage voet massage 

bottom of page